1. Home
  2. |
  3. Mobiel Panel

Mobiel Panel

Mobiel Panel is ons consumentenpanel in Nederland. Dit eigen panel wordt gebruikt voor smaaktesten op onze testlocatie in Almere. Deelnemers worden via een email uitgenodigd om deel te nemen aan producttesten op onze eigen test centres. Deelnemers ontvangen een vergoeding voor deelname aan deze onderzoeken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder op http://www.mobielpanel.nl

Ben je ingeschreven bij Mobiel Panel dan kun je een uitnodiging in je mailbox ontvangen met een link naar een selectievragenlijst. Uit de selectievragenlijst komt of je tot de doelgroep van een bepaald product behoort. Soms is deze selectievragenlijst heel kort, (bv. gebruiker van paprika chips), soms is een opdrachtgever op zoek naar een hele specifieke groep mensen. De selectievragenlijst is dan een stuk langer.

Voldoe je aan de eisen die de opdrachtgever heeft gesteld, dan bestaat dat je geslecteerd wordt om deel te nemen aanhet onderzoek. Vaak zullen de producttesten op één van onze locaties worden uitgevoerd maar het komt ook voor dat je het product thuis moet testen. Wanneer het product op één van onze locaties wordt getest dan word je op een tijdstip ingedeeld dat jou het beste uitkomt. Voor het testen van producten in de thuissituatie kan het zijn dat je wordt uitgenodigd om op één van onze locaties de producten op te halen.

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel verschillende producten onder verschillende doelgroepen uit ons panel getest. Je kunt hierbij denken aan zuivelproducten, soepen, vleeswaren, alcoholische dranken, frisdranken, koffie, fruit, allerlei vegetarische producten maar ook complete maaltijden. Kortom; er zullen altijd producten zijn waarvoor jij tot de doelgroep behoort.

Natuurlijk belonen wij jouw mening en deelname. Als dank ontvang je al gauw € 15,- die wij automatisch per bank overmaken. Wanneer deelname meer dan 30 minuten van jouw tijd in beslag neemt ontvang je een hogere vergoeding. Vergoedingen worden door ons altijd van te voren in de uitnodigingsmail aangegeven, zodat je weet hoe wij jouw mening belonen.

Omdat je deelneemt aan marktonderzoek bij een gecertificeerd marktonderzoekbureau is jouw anonimiteit gewaarborgd.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.mobielpanel.nl.

Harm Weber

Sales & Marketing Director

Ik maak graag een afspraak met je om onze oplossingen te bespreken.

Tim Seldeslachts

Managing Director België

Ik help je graag verder met al je vragen rond ons aanbod in België

Pierre Radix

Country Director France

Ik kijk graag met u naar de onderzoeksmogelijkheden.