1. Home
  2. |
  3. Adhoc

Adhoc

Adhoc

Er zijn onderwerpen waarbij het persoonlijke gesprek essentieel is maar face to face toch niet de beste methode is. Denk hierbij aan onderwerpen op bijv. medisch gebied, financiën, verzekeringen, zorg en oudere mensen. Hoe krijg je dan toch de beste data over deze onderwerpen? Telefonisch onderzoek is dan vaak de oplossing.

Het lijkt niet van deze tijd maar hoe persoonlijker en prettiger het gesprek hoe beter de kwaliteit van de data. Data die jou de beste inzichten oplevert. Dat is toch waar het allemaal om draait.

Onderzoek door het hele land

De onderzoeken vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de trein, in een winkel, op het station, in een winkelcentrum, bij de gemeente, in een wijk/straat of op een parkeerplaats.

Voorbeelden van projecten

Voorbeeld 1:
Wij hebben een onderzoek uitgevoerd bij 10 verschillende gemeentes over de communicatie vanuit de overheid. Dit vond plaats op verschillende locaties zoals het gemeentehuis, bij een markt, de bibliotheek en op scholen. Mensen kregen eerst een poster of video te zien, en daar werden dan wat vragen over gesteld. De vragenlijst werd mondeling afgenomen, en de antwoorden werden via een tablet geregistreerd.

Voorbeeld 2:
Voor diverse winkels voeren wij regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek uit. De klanten worden in de winkel aangesproken om deel te nemen aan het onderzoek. Zij kunnen ter plekke zelfstandig de vragenlijst invullen op een tablet, of de interviewer neemt de vragenlijst af.

Voorbeeld 3:
Voor de NS hebben wij een groot klanttevredenheidsonderzoek afgerond bij 112 fietsenstallingen door heel Nederland. Elke fietsenstalling hebben we meerdere keren gemeten in verschillende periodes. Aan mensen die gebruik maken van de fietsenstalling werd gevraagd om een papieren vragenlijst in te vullen. Aan de interviewers werden materialen toegestuurd voor het onderzoek; pennen, papieren vragenlijsten, klemborden en een licht opvouwbaar kratje voor de vragenlijsten.

Harm Weber

Sales & Marketing Director

Ik maak graag een afspraak met je om onze oplossingen te bespreken.

Tim Seldeslachts

Managing Director België

Ik help je graag verder met al je vragen rond ons aanbod in België

Pierre Radix

Country Director France

Ik kijk graag met u naar de onderzoeksmogelijkheden.