1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Hendrik te Grotenhuis nieuwe CEO Mobiel Centre Marktonderzoek B.V.

Hendrik te Grotenhuis nieuwe CEO Mobiel Centre Marktonderzoek B.V.

Vanaf 22 Augustus is Hendrik te Grotenhuis officieel de nieuwe CEO van Mobiel Centre Marktonderzoek B.V..

Mobiel Centre is zoals we graag zeggen “the last man standing” als het gaat om hoogwaardige data verzameling.

Jaarlijks worden er bijna 1.000.000 vragenlijsten afgenomen bij mensen thuis, op Schiphol, in winkels op evenementen of via de telefoon. Persoonlijke aanpak staat bij ons centraal.

Sinds 2021 beschikt Mobiel Centre ook over een succesvolle Belgische tak MCM Research.

“Wij werken inmiddels voor bijna alle grote marktonderzoekbureaus en deze partnerships gaan zover dat de gehele veldwerk apparaten bij ons zijn geïntegreerd.” aldus Harm Weber. “Ik wil graag dat Mobiel Centre zich ontwikkelt tot een Europese speler als het gaat om face-to-face veldwerk en telefonische datacollectie. Ik geloof in een hybride model, dus wij zijn straks in staat om verschillende data verzameling methodes te combineren. Dit is essentieel om aan de vraag van de klanten te voldoen. Ik heb Hendrik gevraagd dit proces in goede banen te leiden.”

Hendrik te Grotenhuis is al een aantal jaar aandeelhouder van Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. Hendrik heeft recentelijk zijn bedrijf CG Research verkocht aan Norstat B.V. en is dus een bekende in de wereld van het marktonderzoek. Daarnaast heeft Hendrik recentelijk een aantal jaar in de board gezeten van de trading app “BOTS”.

“Ik heb vertrouwen dat we met ons Nederlandse en Belgische team weer een stap voorwaarts gaan maken.” aldus Hendrik.  “Harm zal zeker niet weg gaan, hij blijft als sales director een belangrijke rol vervullen voor MCM.”

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere.  Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van…
Nieuws

Inspirator Bart Jenezon nieuwe community manager

Het speerpunt voor MCM Research in 2023 is het aantrekken van nieuwe interviewers in zowel Nederland, België en Frankrijk. Interviewers zijn van onschatbare waarde voor MCM Research. Gezien onze groei…