1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Make it Count & Meaningful

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we de naam MCM Research reeds. 

De pay-off “Make it Count and Meaningful“ benadrukt dat de onderzoeken die wij uitvoeren belangrijk zijn en impact hebben.  

MCM Research gaat voor een persoonlijke benadering in het marktonderzoek. Deze benadering is vaak cruciaal voor het verkrijgen van waardevolle inzichten en het opbouwen van sterke relaties met klanten en deelnemers. Door persoonlijk aandacht te besteden aan de behoeften en ervaringen van klanten, relaties, interviewers, collega’s, evenals deelnemers aan onderzoek, wordt de kwaliteit van het onderzoek verbeterd en worden positieve relaties opgebouwd. 

MCM Research collecteert face-to-face data voor grote (internationale) studies in het sociale- en wetenschappelijke domein. Het gaat dus vaak over grote aantallen, wat het belang van nauwkeurig tellen benadrukt. 

De impact heeft niet alleen betrekking op wat het voor onze klanten betekent, maar ook op onze medewerkers op kantoor en onze interviewers in het veld. Veel van onze interviewers zijn gepensioneerden die hiermee iets leuks kunnen doen, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die hierdoor weer iets kunnen opbouwen. En laten we niet de honderdduizenden mensen vergeten die we jaarlijks interviewen en wier stem we laten horen. 

Nu we dezelfde internationale naam voeren in alle landen waar we zelf actief zijn, kunnen we onze internationale ambities ook niet meer onder stoelen of banken steken. Zo voeren we steeds meer multi-country projecten gelijktijdig uit in Nederland, België en Frankrijk. Hierbij worden o.a. respondenten door onze interviewers in hun thuissituatie geïnterviewd maar ook op het moment van beleven in het OV, in winkels of op bijvoorbeeld luchthavens.  

Heeft u moeite met de respons op uw online vragenlijsten? Wilt u eens 100% zeker zijn dat u echte klanten gaat interviewen bij uw winkel? Neem dan snel contact op met MCM Research.  

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere.  Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van…
Nieuws

Nieuwe community manager

Het speerpunt voor MCM Research in 2023 is het aantrekken van nieuwe interviewers in zowel Nederland, België en Frankrijk. Interviewers zijn van onschatbare waarde voor MCM Research. Gezien onze groei…
Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
NieuwsNieuwsbericht

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…