1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere. 

Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van alle projecten waren we naarstig op zoek naar versterking binnen het InHome team. We zijn dan ook bijzonder gelukkig met hun ondersteuning. 

We verwelkomen hen hartelijk binnen onze organisatie en zien uit naar een verdere invulling. 

Uday heeft tijdens zijn studie antroplogie baanbrekend onderzoek gedaan rond discrimatie op de werkvloer. Nu gaat hij zich inzetten voor baanbrekend onderzoek voor onze cliënten. 

Anikki heeft na haar carriere bij een bekende multinational gekozen voor een nieuwe uitdaging bij MCM. Deze gaat zij natuurlijk met beide handen aanpakken. 

Zij zullen zich o.a. bezighouden met de voorbereiding voor de nieuwe wave van Eurobar, instructie video’s en de aankomende opleidingsdag medio november. 

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuws

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we…
Nieuws

Nieuwe Community Manager

Het speerpunt voor MCM Research in 2023 is het aantrekken van nieuwe interviewers in zowel Nederland, België en Frankrijk. Interviewers zijn van onschatbare waarde voor MCM Research. Gezien onze groei…
Eiffel toren in Parijs met CEO Hendrik te Grotenhuis
Nieuws

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend. Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM…