1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere. 

Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van alle projecten waren we naarstig op zoek naar versterking binnen het InHome team. We zijn dan ook bijzonder gelukkig met hun ondersteuning. 

We verwelkomen hen hartelijk binnen onze organisatie en zien uit naar een verdere invulling. 

Uday heeft tijdens zijn studie antroplogie baanbrekend onderzoek gedaan rond discrimatie op de werkvloer. Nu gaat hij zich inzetten voor baanbrekend onderzoek voor onze cliënten. 

Anikki heeft na haar carriere bij een bekende multinational gekozen voor een nieuwe uitdaging bij MCM. Deze gaat zij natuurlijk met beide handen aanpakken. 

Zij zullen zich o.a. bezighouden met de voorbereiding voor de nieuwe wave van Eurobar, instructie video’s en de aankomende opleidingsdag medio november. 

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

Retirement & Internship completed🎓✨

Today we part ways with 2 dear colleagues, Willie who is retired now has worked for MCM-Research for 37 years! Willie was always working hard, but still able to keep…
Nieuwsbericht

🌟 Wij zoeken JOU! 🌟

Heb je een passie voor marktonderzoek? Dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou! MCM Research is op zoek naar nieuwe leden voor ons panel om ons te ondersteunen in…
Nieuws

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we…