1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. Het is een kwestie van smaak

Het is een kwestie van smaak

Regelmatig zitten wij thuis met het gezin op de bank Netflix te kijken. De één kijkt graag naar Next Top Model en de ander naar The Royals of Paardenpraat. Zelf kijk ik dan graag naar de voetbalwedstrijd Nederland-België. Zo heeft iedereen in ons gezin een voorkeur voor zijn eigen programma’s en series. Een mooi en eenvoudig bewijs dat smaken erg kunnen verschillen.

Over smaak valt niet te twisten zeggen ze dan…. Maar gelukkig is smaak wel goed te testen!

Wekelijks testen wij op verschillende locaties nieuwe producten en recepturen op o.a. smaak. Deze sensorische onderzoeken zijn altijd een groot deel van het DNA van Mobiel Centre geweest.

Dit is ook terug te zien in onze organisatie en aanpak. We hebben verschillende testlocaties voorzien van grote keukens, opslag loodsen voor allerlei producten en Mobiel Centre auto’s om de producten van opslag naar locatie te brengen. Dit brengt veel werk met zich mee. Denk alleen al aan de planning en het vervoer van allerlei producten en onderzoeksmaterialen door het land. Iets dat wij graag aanpakken.

Wekelijks zien we hoe smaken van consumenten veranderen en dat onze klanten soms van een koude kermis thuiskomen. Dan moeten ze bijvoorbeeld de receptuur aanpassen omdat het product anders niet in de smaak valt. Dit kun je beter voorkomen. Voor je het weet ligt het product in 100 winkels en blijven herhaalaankopen uit.

Merk jij ook dat smaken verschillen? Heb je geen tijd of beschik je niet over de middelen om goed smaakonderzoek uit te voeren?

Neem dan contact met ons op en je zult versteld staan hoe snel wij een smaaktest voor jou kunnen uitvoeren.

Geschreven door: Hendrik te Grotenhuis

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

🌟 Wij zoeken JOU! 🌟

Heb je een passie voor marktonderzoek? Dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou! MCM Research is op zoek naar nieuwe leden voor ons panel om ons te ondersteunen in…
Nieuws

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we…
Nieuws

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere.  Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van…