1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. MCM Research Frankrijk

MCM Research Frankrijk

Het is zover; na maanden van voorbereiding hebben we ook een kantoor in Frankrijk geopend.

Na de succesvolle entree op de Belgische markt vonden we dit een mooi vervolg. MCM is actief in de niche markt van het face to face marktonderzoek. Hiermee zijn wij in Europa op dit moment een van de grotere spelers geworden. We bieden hiermee een methode die uiteindelijk voor veel grote projecten niet weg te denken is uit de wereld van dataverzameling.

We starten vanuit de regio Montrouge in het noorden van Parijs in een prachtig gebouw.

Onze country manager Pierre Radix is een zeer ervaren onderzoeker en kent alle face to face datacollectie projecten die er zijn in Frankrijk. Pierre zal leiding geven aan een lokaal team die in eerste instantie ongeveer 150-200 enthousiaste en ervaren interviewers zal aansturen. We hopen dit team interviewers uit te breiden met tenminste 100.

Omdat wij veel Europese face to face datacollectie projecten uitvoeren heeft dit veel voordelen. In ieder land hebben wij immers specialisten die onderling ook nog eens kennis uitwisselen. Grote projecten zoals de Eurobarometer, EWCS en ESS worden in heel Europa uitgevoerd en wij kunnen dit in meerdere landen tegelijk. Zowel voor klanten, interviewers en MCM biedt dit veel voordelen.

We gaan nu focussen om MCM Frankrijk net zo’n succes te laten worden als MCM België, we kennen inmiddels het klappen van de zweep. Maar we zijn nog niet klaar. MCM heeft de ambitie om verder te groeien in Europa.

Let op; voor onze Belgische en Nederlandse klanten: Wij doen vanzelfsprekend veel projecten in België en Nederland. Mocht er een vraag zijn, laat het ons weten!

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

🌟 Wij zoeken JOU! 🌟

Heb je een passie voor marktonderzoek? Dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou! MCM Research is op zoek naar nieuwe leden voor ons panel om ons te ondersteunen in…
Nieuws

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we…
Nieuws

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere.  Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van…