1. Home
  2. |
  3. Nieuws
  4. |
  5. |
  6. We worden wereldberoemd

We worden wereldberoemd

We worden wereldberoemd

Overal om ons heen hebben we te maken met informatie, zowel op het werk als in het dagelijks leven. Hoe gaan volwassenen met deze alledaagse informatie om?

Om de beste inzichten te krijgen wordt eens in de 10 jaar een grootschalig face-to-face in home onderzoek uitgevoerd. De resultaten geven zeer betrouwbare informatie over deelname aan training en opleiding, en de manier waarop kennis en vaardigheden op werk en in het dagelijks leven worden gebruikt. In Nederland worden de onderzoeksresultaten ingezet om onderwijs- en arbeidsmarktprogramma’s te ontwikkelen en te verbeteren. Het onderzoek is dus van landsbelang om onze concurrentiepositie te verbeteren en gebaat bij een zorgvuldige uitvoering van de datacollectie. In Nederland wordt dit onderzoek uitgevoerd  in opdracht van de ministeries van Onderwijs, Sociale Zaken en Economische Zaken en Klimaat.

Dit jaar nemen maar liefst 33 landen deel aan dit onderzoek. Een mooie gelegenheid om de prestaties van MCM Research te vergelijken met die van de andere landen. Vergelijkingen die door de coördinerende wetenschappelijke instituten in het kader van monitoring van de kwaliteit worden gemaakt. Onlangs zijn de eerste resultaten van deze benchmark gedeeld. De uitkomst hiervan maken wij met gepaste trots bekend. Op dit moment staat MCM op een gedeelde 4e plaats en ambitieus als onze medewerkers zijn gaan we voor een top drie positie.

We worden, of misschien zijn we dit al, wereldberoemd. Zeker bij opdrachtgevers die altijd op zoek zijn naar de beste en meest betrouwbare data als basis voor fundamentele beslissingen.

Wanneer je ook op zoek bent naar de beste en meest betrouwbare face-to-face of telefonisch gecollecteerde data in de Benelux, neem dan vooral contact met ons op. Als superspecialist bieden wij een betrokken team waarvoor face-to-face en telefonische datacollectie al meer dan 35 jaar corebusiness is. Dankzij een flexibel en groot korps zeer ervaren interviewers in Nederland en België, allemaal voorzien van de modernste hard- en software en lokaal aangestuurd, kunnen we ook nog eens snel voor je schakelen.

Deel dit bericht via:

Lees ook deze berichten

Nieuwsbericht

🌟 Wij zoeken JOU! 🌟

Heb je een passie voor marktonderzoek? Dan is dit de perfecte gelegenheid voor jou! MCM Research is op zoek naar nieuwe leden voor ons panel om ons te ondersteunen in…
Nieuws

Make it Count & Meaningful

Met ingang van dit nieuwe jaar voeren we als Mobiel Centre Marktonderzoek B.V. de handelsnaam MCM Research. Dit is onderdeel van onze internationale ambities. In Frankrijk en België voeren we…
Nieuws

Verwelkoming van nieuwe Project Managers

Anikki Hogenbirk (32) en Uday Sharma (25) zijn vandaag gestart als nieuwe project managers bij onze afdeling InHome in Almere.  Met de groeiambitie van MCM Research en de realisatie van…