1. Home
  2. |
  3. Filteren
  4. |
  5. |
  6. Profiler 2022 Brussels Airport Company

Profiler 2022 Brussels Airport Company

Soort project

Face to face op locatie

Opdrachtgever

Brussels Airport Company

Uitgevoerde diensten

Face to face datacollectie op luchthaven Brussels Airport

Profiler 2022 Brussels Airport Company

Het onderzoek is één van de belangrijkste marktonderzoeken die wordt uitgevoerd op Brussels Airport. De resultaten zijn gebaseerd op 60.000 face to face interviews aan de gates.  De Passenger Profiler studie dient als basis voor tal van business development beslissingen binnen verschillende departementen, zoals Aviation Development, Passenger Experience, Passenger Services, Mobility, enz..

De opdrachtgever(s) willen weten wie de passagiers zijn, waar ze vandaan komen, met welk vervoermiddel ze op de luchthaven zijn aangekomen, hoe lang van tevoren ze op de luchthaven zijn aangekomen, hoe ze hun geld besteden in de terminal, waar ze naartoe vliegen, met wie en met welk doel ze vliegen, hoe ze hun ticket hebben geboekt, enz.. Deze inzichten brengen potentiële nieuwe routes aan het licht, geven richting aan marketinginhoud voor marktontwikkeling, helpen bij het bepalen van wat en waar voor commerciële ontwikkelingen in termen van producten, diensten, detailhandel en F&B en kunnen ten slotte helpen bij het begrijpen van prestatieverschillen.

Zonder een systeem om klanten te identificeren, is het face to face enquêteren van passagiers de enige manier om deze informatie te verkrijgen.

De vragenlijsten worden afgenomen met behulp van tablets. De applicaties voor datacollectie en verwerking (inclusief dashboards) zijn door MCM Research op maat ontwikkeld op basis van jarenlange ervaringen in het veld. De interviewers kunnen de vraaggesprekken indien nodig afnemen in meerdere talen. Voor anderstaligen zijn er ook zelfinvullingen via tablets in diverse talen beschikbaar.

MCM Research is verantwoordelijk voor de totale uitvoering van het veldwerk. Van programmeren van de vragenlijsten tot de eindopleveringen van de verschillende datasets. Tevens adviseren wij onze opdrachtgever(s) op basis van onze ervaringen uit het veld. Daarnaast zijn wij in staat om nieuwe datacollectie instrumenten en methodieken op maat voor de opdrachtgever(s) te ontwikkelen door een eigen R&D afdeling. Dit alles om continu te werken aan verbetering van de efficiency en kwaliteit.

Bekijk ook deze projecten

Harm Weber

Sales & Marketing Director

Ik maak graag een afspraak met je om onze oplossingen te bespreken.

Tim Seldeslachts

Managing Director België

Ik help je graag verder met al je vragen rond ons aanbod in België

Pierre Radix

Country Director France

Ik kijk graag met u naar de onderzoeksmogelijkheden.