Persoonlijk en betrokken in marktonderzoek

We verzamelen samen met ons netwerk van professionele interviewers in Nederland en België, data van hoge kwaliteit via persoonlijke gesprekken. We geloven dat onze persoonlijke en betrokken aanpak de basis legt voor goede data die zal leiden tot goede beslissingen. Onze interviewers gaan bij mensen thuis, op locaties of vanuit een call center op zoek naar de mening van je doelgroep. Of het nu gaat om een mening over het klimaat, treinreis of smaak van een product, wij staan klaar om te helpen antwoord te geven op vragen die er leven.

Neem contact met ons op

info@mcm-research.com

Face-to-face
Face-to-face onderzoek Direct contact met respondenten is waar wij voor staan. Zowel…
Meer
Adhoc
Adhoc Er zijn onderwerpen waarbij het persoonlijke gesprek essentieel is maar face…
Meer
Smaaktesten
Wat houdt een smaaktest in? Hoe vaak komt het niet voor dat…
Meer
Mobiel Panel
Mobiel Panel is ons consumentenpanel in Nederland. Dit eigen panel wordt gebruikt…
Meer
Met circa één miljoen persoonlijke contacten per jaar mag je toch met recht zeggen: “Wij zijn het meest persoonlijke marktonderzoekbureau in de Benelux”

Wie zijn wij?

Mobiel Centre Marktonderzoek of kortweg MCM Research is al meer dan 35 jaar actief in de Nederlandse markt. Het bedrijf ontwikkelde zich in die jaren van een kleine speler die vooral een aanbod had in smaaktesten en veldwerk op locatie tot het grootste, onafhankelijke face to face veldwerkbureau in de Benelux.

Vandaag biedt MCM Research vanuit haar kantoren in Nederland en België aan 40 medewerkers werk en bezit het een netwerk van ruim 400 ervaren interviewers in de Benelux. Dit netwerk wordt ingezet voor diverse opdrachten met de focus op grootschalige, nationale datacollectie in Nederland en België.

Onze projecten

Onze projecten zijn divers van grote huis-aan-huis projecten met duizenden interviews tot een dag bezoekers interviewen op een event of in een winkel. We voeren de projecten uit van het noorden van Nederland tot het zuiden van België.

Onze locaties

Het hoofdkantoor van MCM Research staat in Almere. Vanuit deze locatie doen we de planning voor Nederland, voeren we projecten uit, leveren we data op, zorgen we voor de financiële afhandeling en nog veel meer. Ons kantoor in Leuven heeft de supervisie over de projecten in België. Het kantoor op de luchthaven Schiphol heeft de verantwoordelijkheid voor alle data collectie projecten die op de luchthaven door MCM Research worden uitgevoerd. Daarnaast hebben we een eigen Test Centre waar we smaakonderzoeken uitvoeren.

Recente berichten

Harm Weber

Sales & Marketing Director

Ik maak graag een afspraak met je om onze oplossingen te bespreken.

Tim Seldeslachts

Managing Director België

Ik help je graag verder met al je vragen rond ons aanbod in België

Pierre Radix

Country Director France

Ik kijk graag met u naar de onderzoeksmogelijkheden.